Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Żaden email nie chce dojść

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko, nie chce mi dojść żaden email ze Steam...

Potwierdzenie wymiany - nie ma

Zmiana emailu - nie ma

Próba zalogowania się na innym komputerze i podanie specjalnego kodu, który przychodzi na email - nie ma

Co zrobić? :/ 

NIE, NIE MAM W SPAMIE

Opublikowano

Interia, nigdy nie było z tym problemu. Kilka dni temu bez problemu mogłem się np. wymieniać i przychodziły potwierdzenia..

Opublikowano

Interia, nigdy nie było z tym problemu. Kilka dni temu bez problemu mogłem się np. wymieniać i przychodziły potwierdzenia..

od pewnego czasu (~2 dni) są problemy z pocztą, często wiadomości nie dochodzą

jeżeli bardzo ci zalezy napisz na support, jeżeli nie, pozostaje ci tylko czekać

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Bez sensu, zanim odpiszą to MOŻE wszystko wróci do normy ;) Tylko pytanie jest problem z interią czy ogólnie z dochodzeniem wiadomości?

Opublikowano

To są z pewnością problemy interii. Miałem konto email na wielu serwisach, między innymi na wp, op, interia, na każdej z nich były problemy z dochodzeniem wiadomości. Osobiście poleciłbym Ci gmaila. Żadnych problemów.

Opublikowano

Bez sensu, zanim odpiszą to MOŻE wszystko wróci do normy ;) Tylko pytanie jest problem z interią czy ogólnie z dochodzeniem wiadomości?

od jakiegoś czasu skarży się bardzo dużo ludzi z różnymi pocztami (najczęściej op, o2 i teraz - interia) :-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Wina Interii. Logując się do steama na telefonie musiałem wpisać kod, który oczywiście nie doszedł na maila. Pomogła mi opcja przypomnienia hasła za drugim razem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...